Mr Lee General Manager Visted BYD

- 2021-11-25-

Vores General Manager Mr. Lee besøgte BYD Company Limited med Shenzhen Microwave Communication Technology Application Industry Association den 18. november 2021.



Først besøgte alle deltagere BYD udstillingshallen. Ud fra dette mærkede deltagerne BYD's udviklingshistorie og videnskabelige og teknologiske resultater og udtrykte deres chok. Patentvæg, klingebatteriakupunktureksperiment, konceptbil, smart rail transit osv., lader alle mere intuitivt opleve BYDs imponerende styrke.


BYD's Showroom

I salondiskussionssessionen holdt Fubing Song vicedirektør i BYDs direkte erhvervsafdeling først en tale, hvor han udtrykte en varm velkomst til foreningens ankomst.


Som en veteran, der har arbejdet i BYD i mere end 20 år, sagde han med dyb erfaring, at BYD kan opnå en sådan præstation i dag, på den ene side er det fokus på teknologisk forskning og udvikling, på den anden side er det branchens fremadrettede layout.

I dag er BYD blevet en indenlandsk og international leder inden for nye energikøretøjer, og det har også opnået imponerende resultater inden for ny energi, elektronik og jernbanetransit. I dag er BYD blevet mere åben og inkluderende i håb om at etablere tætte samarbejdsrelationer med industrivirksomheder for fælles udvikling.


Derefter holdt de delegerede på konferencen taler den ene efter den anden, hvor de præsenterede deres respektive fordele og de ressourcer, de kan stille med, og så også frem til at nå samarbejdsmuligheder med BYD og foreningens branchevirksomheder. Især udtrykte flere repræsentanter for Taiwans landsmænd, der deltog i mødet, deres beundring for BYDs videnskabelige og teknologiske magt og håbede på at opnå et dybtgående samarbejde med BYD.



Til sidst holdt BYD en afsluttende tale på vegne af Xiaoyan Zhu og nævnte specifikt, at BYD har ændret sit nye logo, hvilket indikerer, at BYD er mere åben og tolerant, og ser frem til et win-win samarbejde med industrikædevirksomheder.


Efter dette besøg overvejede hr. Lee seriøst virksomhedens udviklingsstrategiplan. Vi kan levere vores bearbejdede metaldele og plastindsprøjtningsdele til bilindustrien som f.eks.Metal præcisionssmedning autoreservedeleogAutodele til plastindsprøjtning . Håber, at vores virksomhed kan få et dybt og omfattende samarbejde med bilindustrien i den nærmeste fremtid. Vi producerer CNC præcisionsbearbejdningsdele, fremstilling af metaldele og plastinjektionsdele som nedenfor.



Metal præcisionssmedning autoreservedele 


Autodele til plastindsprøjtning